Sub-Boards

Durmstrang

BeskrivelseDurmstrang er en magisk skole beliggende i der nordlige Norge. Durmstrang er et slot med store udendørsarealer og er omgivet af søer og bjerge. Skolen kan ikke ses med det bare øje og man skal kende dets beliggenhed for at kunne se den. Skolen er kendt for ikke at acceptere mugglerfødte samt for et mørk ry, den har fået af mange mørke magikere der har gået og undervist på den. Skolen accepterer elever fra Norgen, dvs. Sverige, Danmark, Norge og Finland, men også elever langt fra, eksempelvis Bulgarien.

7 threads 94 posts Jeg er intuitiv metrolog!
by Abraham Mikhail Jankovíc
May 3, 2018 10:50:04 GMT
Storsalen, Biblioteket, Hospitalsfløjen, Rektors kontor, Opholdsstuerne, Udendørsarealerne
Oslo

BeskrivelseOslo er Norges største by og er samtidig også hovedstaden. Oslo er en pulserende storby, hvor både magikere og mugglere holder tiI. Der er dog også mulighed for at finde ro længere fra byens centrum. Oslo holder det norske Ministerium for magi til og kan for alvor siges at være hjertet for magi i Norge. I Oslo finder man magiske stræder, hvor man kan købe alt hvad hjertet begære, lige fra grej til eliksirer og den nyeste quidditch kost. Mugglere kan også finde alt hvad de end begærer på de mange gader, der er dedikeret til shopping.

14 threads 184 posts Can I Have This Dance?
by Patrick Mason
Jun 27, 2019 16:13:56 GMT
Det Norske Ministerium, Havnen
Nurmengard

BeskrivelseNurmengard et slot, som fungerer som et magisk fængsel, beliggende i Norge. Nurmengard er bygget som et gigantisk stort tårn, lavet af sorte sten med høje sorte vægge. Cellerne er som holdere fangerne indendøre er små, med et lille vindue som er umuligt at flygte ud gennem eller komme ind ad. Cellerne består ydermere af en hård seng og mulighed for at lænke fangerne fast. Nurmengard fungerer som Azkaban gør, og her sidder de mest berygtede, farlige magikere fanget.


0 threads 0 posts No posts have been made on this board.
Decorus Akademi

BeskrivelseDecorus Akademi er en skole tilegnet kun til fusere. Her har fusere mulighed for at få undervisning i typiske fag, som også findes på mugglerskoler som engelsk, geografi og matematik samt mulighed for at få undervisning i kreative fag som musik og dans. Ydermere undervises der dog også i magiske fag, som eksempelvis magiens historie, da fusere kender til magi og kommer fra en magisk familie. Skolen er et stort flot slot med dertilhørende store udearealer.

4 threads 67 posts Et helt nyt liv
by Phillip Holger Edwin IV
Oct 10, 2019 22:04:01 GMT
Bjergene

BeskrivelseBjergene i Norge er spredt over det meste af landet, men findes især i det nordlige Norge. Bjergene i Norge er ikke ret høje. Den højeste måler lige godt 2500 meter over havets overflade. De mange bjergkæder i Norge danner grobund for et utroligt unikt dyreliv og planteliv, hvad end det gælder muggernes planter og dyr, eller magikernes. I Bjergene bor mange magiske væsner, som udnytter den isolation bjergene giver, til at have deres egne små byer og samfund.


0 threads 0 posts No posts have been made on this board.
Træhytterne, Den Gamle Å, Williesøen
Boliger

BeskrivelseHer finder du de forskellige boliger i Norge. Ønsker du at din karakter skal have sin egen bolig, så kig under “Bestil Bolig” og “Boligoversigt” for mere information.


3 threads 62 posts Do we like each other?
by Yulansquin Faa
Oct 18, 2019 20:38:52 GMT
Lagunevej, Rail Road, Fuglerbane, Off Road
Status    Subject   Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Oh, kids.
Created by jack1
11
replies
863
views
Mar 2, 2017 20:33:01 GMT
by oliviaolden
Thread  
newBookmarkLockedFalling I'll Carry You Home
Created by sif
8
replies
559
views
Aug 25, 2016 12:25:33 GMT
by sif
Thread  
newBookmarkLockedFalling Big bad bear
Created by enzo
19
replies
891
views
Aug 22, 2016 20:43:01 GMT
by elladora
PLOT KARAKTERER
Ministeren for Magi Rektor for Hogwarts Rektor for Durmstrang Rektor for Ilvermorny Leder af Den Britiske Mafia Leder af Dødsgarden Formand for Fuldblodsklubben