Sub-Boards

Høstfesten

BeskrivelseKom og deltag i den traditionelle høstfest i Hogsmeade, med fællesspisen, live bands, lækre boder og sjove aktiviteter.

Plottet vil forløbe fra d. 20/9-1/10

21 threads 337 posts Lets make it a date
by Abigail Dorothea Carter
Oct 21, 2019 18:23:40 GMT
Uventet Sommerferie på Hogwarts

BeskrivelseEt magisk skjold er gået ned over Hogwarts bedst som eleverne var ved at forlade skolen for at komme hjem på sommerferie og nogle elever / staff er nu fanget derinde.
For at gøre det hyggeligt har Rektor lavet nogle hyggelige sommeraktiviteter til dem der er spærret inde på skolens område til ministeriet får situationen under kontrol.

// OOG. Hvis du ikke ønsker at deltage kan du selvfølgelig bare spille på at din karakter nåede ud inden skjoldet gik ned. Hvis du gerne vil deltage så læs den bedre beskrivelse af aktiviteterne under plotinfo.

Plottet vil forløbe fra d. 30/6-14/7

1 thread 2 posts Vi er fire,vi er frie. Oh Sørens - Hogwarts Sommerferie PLOT
by Yuri Faa
Jul 10, 2019 20:23:03 GMT
Forårs Jævndøgn

BeskrivelseForårsjævndøgn festival!
Kærlighed svæver i luften. Blomster er ved at springe ud og endelig er vinterens kulde ved at vige fra den begyndende forårs varme! Som tradition holder Hogsmeade hvert år en festival der fejre forårsjævn, hvor solen står over ækvator og dagen er lige så lang som natten. Og HELE byen er dækket af smukke velduftende blomster!
Festlighederne vare fra d. 20 Marts til d. 27. Marts.
D. 20 Marts får alle elever på Hogwarts fri fra undervisningen og lov til at opholde sig hele dagen i Hogsmeade.
Events til festivalen: Lokale bands spiller på diverse kroer Danse område i midten af byen, Tærtespisning konkurrence og meget mere.
- Men pas på! Festivalen er kendt for at få folk til at komme med deres dybeste kærlighedserklæringer, også selvom de ikke mener dem! Mon de smider kærlighedseliksir i øllen? Eller måske maden… Hvem ved?

10 threads 148 posts Festlige begivenheder skal nedskrives
by Olivia Rae Roden Wilson
Jul 31, 2019 18:53:11 GMT

Afsluttede plots

Status    Subject   Replies Views Last Post
No threads were found.
PLOT KARAKTERER
Ministeren for Magi Rektor for Hogwarts Rektor for Durmstrang Rektor for Ilvermorny Leder af Den Britiske Mafia Leder af Dødsgarden Formand for Fuldblodsklubben