Sub-Boards

Durmstrang

BeskrivelseDurmstrang er en magisk skole beliggende i der nordlige Norge. Durmstrang er et slot med store udendørsarealer og er omgivet af søer og bjerge. Skolen kan ikke ses med det bare øje og man skal kende dets beliggenhed for at kunne se den. Skolen er kendt for ikke at acceptere mugglerfødte samt for et mørk ry, den har fået af mange mørke magikere der har gået og undervist på den. Skolen accepterer elever fra Norgen, dvs. Sverige, Danmark, Norge og Finland, men også elever langt fra, eksempelvis Bulgarien.

8 threads 98 posts We Need to Talk About Kevin
by Margus W. Dragowska Fox
Mar 12, 2020 21:36:17 GMT
Storsalen, Biblioteket, Hospitalsfløjen, Rektors kontor, Opholdsstuerne, Udendørsarealerne
Oslo

BeskrivelseOslo er Norges største by og er samtidig også hovedstaden. Oslo er en pulserende storby, hvor både magikere og mugglere holder tiI. Der er dog også mulighed for at finde ro længere fra byens centrum. Oslo holder det norske Ministerium for magi til og kan for alvor siges at være hjertet for magi i Norge. I Oslo finder man magiske stræder, hvor man kan købe alt hvad hjertet begære, lige fra grej til eliksirer og den nyeste quidditch kost. Mugglere kan også finde alt hvad de end begærer på de mange gader, der er dedikeret til shopping.

14 threads 184 posts Can I Have This Dance?
by Patrick Mason
Jun 27, 2019 16:13:56 GMT
Det Norske Ministerium, Havnen
Nurmengard

BeskrivelseNurmengard et slot, som fungerer som et magisk fængsel, beliggende i Norge. Nurmengard er bygget som et gigantisk stort tårn, lavet af sorte sten med høje sorte vægge. Cellerne er som holdere fangerne indendøre er små, med et lille vindue som er umuligt at flygte ud gennem eller komme ind ad. Cellerne består ydermere af en hård seng og mulighed for at lænke fangerne fast. Nurmengard fungerer som Azkaban gør, og her sidder de mest berygtede, farlige magikere fanget.


0 threads 0 posts No posts have been made on this board.
Decorus Akademi

BeskrivelseDecorus Akademi er en skole tilegnet kun til fusere. Her har fusere mulighed for at få undervisning i typiske fag, som også findes på mugglerskoler som engelsk, geografi og matematik samt mulighed for at få undervisning i kreative fag som musik og dans. Ydermere undervises der dog også i magiske fag, som eksempelvis magiens historie, da fusere kender til magi og kommer fra en magisk familie. Skolen er et stort flot slot med dertilhørende store udearealer.

4 threads 68 posts Et helt nyt liv
by Scarlett Lidia Adams
Oct 20, 2019 17:36:51 GMT
Bjergene

BeskrivelseBjergene i Norge er spredt over det meste af landet, men findes især i det nordlige Norge. Bjergene i Norge er ikke ret høje. Den højeste måler lige godt 2500 meter over havets overflade. De mange bjergkæder i Norge danner grobund for et utroligt unikt dyreliv og planteliv, hvad end det gælder muggernes planter og dyr, eller magikernes. I Bjergene bor mange magiske væsner, som udnytter den isolation bjergene giver, til at have deres egne små byer og samfund.


0 threads 0 posts No posts have been made on this board.
Træhytterne, Den Gamle Å, Williesøen
Boliger

BeskrivelseHer finder du de forskellige boliger i Norge. Ønsker du at din karakter skal have sin egen bolig, så kig under “Bestil Bolig” og “Boligoversigt” for mere information.


3 threads 87 posts Do we like each other?
by Matthew Price
Mar 27, 2020 1:57:43 GMT
Lagunevej, Rail Road, Fuglerbane, Off Road
Status    Subject   Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Oh, kids.
Created by Deleted
11
replies
887
views
Mar 2, 2017 20:33:01 GMT
by Deleted
Thread  
newBookmarkLockedFalling I'll Carry You Home
Created by Deleted
8
replies
585
views
Aug 25, 2016 12:25:33 GMT
by Deleted
Thread  
newBookmarkLockedFalling Big bad bear
Created by Deleted
19
replies
962
views
Aug 22, 2016 20:43:01 GMT
by Deleted
PLOT KARAKTERER
Minister for Magi - Alecander Moore Leder af Den Britiske Mafia - Judas O'Conall Leder af Dødsgarden - Isaac Mendel Rektor for Hogwarts - Ethan McKinnon Rektor for Durmstrang - Abraham Jankovic Formand for Fuldblodsklubben - Beatrix Atkins Præsident USA - Joanne Liu