Sub-Boards

Træhytterne

BeskrivelseTræhytterne ligger afsides ude i den norske natur. De er placeret flere steder i de norske bjerge, og bliver brugt af både magikere og mugglere som søger ly for natten. De er især populære blandt de, som tørre begive sig ud på vandreturer i den vilde natur i Norge. Hytterne kan findes i flere forskellige størrelser, andre små og andre store. Nogle indeholder kun en seng, andre har også et lille te køkken og lidt bedre faciliteter.


0 threads 0 posts No posts have been made on this board.
Den Gamle Å

BeskrivelseÅ'en er placeret i et stort naturområde, men gemt væk bag træer og planter. Det siges at mugglerne plejede at drage til denne å for at ønske om velstand eller hvad end de ellers drømte om, og at en gammel ukendt kraft ville skænke dem det, hvis deres hjerte var rent. Den myte er dog udød efterhånden, mens mange magikere har forsøgt at løse sandheden bag historien - da mange af de mugglere som ønskede, faktisk fik deres ønsker opfyldt.

0 threads 0 posts No posts have been made on this board.
Williesøen

BeskrivelseWilliesøen er en stor, bred sø. Det rygtes at det skyldes de væsner, der en gang holdt til her. Williesøen har fået sit navn, da det siges at willier i sin tid opholdt sig ved denne sø i hobevis, og tilmed boede der. Mange mænd besøgte søen og blev lokket af williernes dans og kom aldrig tilbage. Der er ikke blevet set end willie ved søen i mange år, men ind imellem forsvinder mænd sporløst, når de har været forbi området.

0 threads 0 posts No posts have been made on this board.

Bjergene

Status    Subject   Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Fanget
Created by Blair Villan
15
replies
306
views
May 25, 2020 20:23:40 GMT
by Bryce Keefer
AWARDVINDERE 2020
Årets Karakter Årets Mand Årets Kvinde Årets Elev Årets Par Årets Aktive Årets Sweetiepie Årets Flab Årets Skurk Årets Scorekarl/Dulle Årets Troublemaker/Dramaqueen Årets Olding Årets Plotdeltager Årets Ekstra