Sub-Boards

Storsalen

BeskrivelseStorsalen er en stor sal, hvor eleverne samles om måltider og de fester, som bliver holdt i løbet ad skoleåret. Der er også mulighed for at lave lektier i løbet ad dagen. I storsalen befinder sig langborde, et til hvert kollegiet. Der er også et langbord til skolens personale. Salen er udsmykket i skolens farver.

1 thread 1 post Some were born great
by Abraham Mikhail Jankovíc
Oct 19, 2017 18:36:59 GMT
Biblioteket

BeskrivelseBiblioteket er stedet, eleverne kommer for at læse og studere. Her er et utal af bøger, som kan bruges til studie eller bare til at læse op på forskellige emner inden for den magiske verden. Der er borde og stole, hvor du kan sidde og fordybe dig i bøgernes verden.
/p]

1 thread 1 post På visit
by Deleted
Sept 21, 2015 14:17:04 GMT
Hospitalsfløjen

BeskrivelseKommer du til skade eller bliver syg, kommer du op på hospitalsfløjen. Hospitalsfløjen består af en lang gang, hvor der på begge sider af den er senge. I den ene ende af fløjen finder du skolesygeplejerskens kontor. Der er plads til cirka 14 elever ad gangen.


0 threads 0 posts No posts have been made on this board.
Rektors kontor

BeskrivelseRektors kontor er lokaliseret på 3. sal på Durmstrang. Det kræver et kodeord for at kunne komme ind. På kontoret ses portrætter af gamle rektorer og magikere, som har haft stor indflydelse på Durmstrangs historie. På kontoret kan man finde en masse finurlige magiske genstande samt en masse bøger, som holder viden om al mulig slags magi.

2 threads 10 posts Can't You Hear Me Knocking
by Thaleia P. Nikolova
Feb 2, 2021 14:05:25 GMT
Opholdsstuerne

BeskrivelseDer er to opholdsstuer, og de er lokaliseret på to forskellige sale på slottet. Opholdsstuerne er et af de mange steder, hvor eleverne kan være når de har fri fra undervisningen. For at kunne komme ind på opholdsstuerne, kræver det, at man har et kodeord. Til hver opholdsstue er der tilknyttet en drenge/pige sovesal for hver årgang.

0 threads 0 posts No posts have been made on this board.
Fenrir opholdsstue, Mjölnir opholdsstue, Yggdrasil opholdsstue
Udendørsarealerne

BeskrivelsePå udendørsarealerne, kan man blandt andet finde den Quidditch bane, som Durmstrang har. Mange elever holder til udenfor i pauser fra undervisningen. Der er bænke, man kan sidde ved både for at slappe af, men også hvis man ønsker at lave lektier udenfor. På udendørsarealerne kan man også finde en sø. Ingen ved med sikkerhed, om der er magiske væsner, som lever i søen.


3 threads 51 posts Kampsport
by Deleted
Apr 6, 2016 19:55:23 GMT

Durmstrang

Status    Subject   Replies Views Last Post
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Vi er flyttet!
Created by Viggar
0
replies
74
views
Aug 21, 2021 8:21:59 GMT
by Viggar
Thread  
newBookmarkLockedFalling We Need to Talk About Kevin
Created by Raysal Andrew Fox
3
replies
129
views
Mar 12, 2020 21:36:17 GMT
by Margus W. Dragowska Fox
Thread  
newBookmarkLockedFalling Okay, du vinder..
Created by Jophiel Ayers
39
replies
1,535
views
Aug 12, 2016 16:06:53 GMT
by Deleted
AWARDVINDERE 2020
Årets Karakter Årets Mand Årets Kvinde Årets Elev Årets Par Årets Aktive Årets Sweetiepie Årets Flab Årets Skurk Årets Scorekarl/Dulle Årets Troublemaker/Dramaqueen Årets Olding Årets Plotdeltager Årets Ekstra