Sub-Boards

Yulebal

BeskrivelseStorsalens langborde er blevet fjernet og en masse små hyggelige rundborde er stillet op i stedet, der er pyntet med juletræt og krystal og året Yuleball åbnes kl 18.00 med et stort festmåltid. Senere vil der blive plads til at danse, under musik leveret at nutidens hotteste magikerband

Plottet løber fra 16. til 31. Dec - Det foregår ingame d. 21 december.

12 threads 247 posts Gum would be perfection!
by Riley Lavoie Riddle
Jun 29, 2020 20:23:29 GMT
Julefest i Ministeriet

BeskrivelseGrib din partner dig ledsager eller blot en nær ven og tag med til ministeriet store galla fest. Maden leveres fra De tre koste og vil blive leveret af de mange tjenere. Der bliver langt op til overdådig treretters menu med behageligt jazz i baggrunden. Senere er der mulighed for at danse samt hygge sig i ministeriet lokaler. Her vil der blive serveret cognac og gin. - Det kræver at du eller din partner arbejder i ministeriet

Plottet løber fra 16. til 31. Dec - Det foregår ingame d. 19 december.

4 threads 36 posts Hvem som helst, næsten
by Deleted
Apr 13, 2020 17:11:00 GMT
Halloween på Hogwarts

BeskrivelseHalloween er over os og der er pyntet godt op med spindelvæv, græskar og falgermus. Skolens band The Adorable Strangers har fået æren af at give en god omgang musik lige til at danse til. Festen vil løbe af benene kl 17 med en fællelsspisning kl 19:30.

Plottet vil køre fa 31/10-10/11

8 threads 198 posts This Is Halloween
by Syrena Amardeus
Apr 25, 2020 10:59:36 GMT
Høstfesten - 1 Viewing

BeskrivelseKom og deltag i den traditionelle høstfest i Hogsmeade, med fællesspisen, live bands, lækre boder og sjove aktiviteter.

Plottet vil forløbe fra d. 20/9-1/10

20 threads 475 posts Once Upon an Octoberday
by Elio Andrés Moretti
Apr 26, 2020 14:02:15 GMT
Uventet Sommerferie på Hogwarts

BeskrivelseEt magisk skjold er gået ned over Hogwarts bedst som eleverne var ved at forlade skolen for at komme hjem på sommerferie og nogle elever / staff er nu fanget derinde.
For at gøre det hyggeligt har Rektor lavet nogle hyggelige sommeraktiviteter til dem der er spærret inde på skolens område til ministeriet får situationen under kontrol.

// OOG. Hvis du ikke ønsker at deltage kan du selvfølgelig bare spille på at din karakter nåede ud inden skjoldet gik ned. Hvis du gerne vil deltage så læs den bedre beskrivelse af aktiviteterne under plotinfo.

Plottet vil forløbe fra d. 30/6-14/7

1 thread 2 posts Vi er fire,vi er frie. Oh Sørens - Hogwarts Sommerferie PLOT
by Yuri Faa
Jul 10, 2019 20:23:03 GMT
Forårs Jævndøgn

BeskrivelseForårsjævndøgn festival!
Kærlighed svæver i luften. Blomster er ved at springe ud og endelig er vinterens kulde ved at vige fra den begyndende forårs varme! Som tradition holder Hogsmeade hvert år en festival der fejre forårsjævn, hvor solen står over ækvator og dagen er lige så lang som natten. Og HELE byen er dækket af smukke velduftende blomster!
Festlighederne vare fra d. 20 Marts til d. 27. Marts.
D. 20 Marts får alle elever på Hogwarts fri fra undervisningen og lov til at opholde sig hele dagen i Hogsmeade.
Events til festivalen: Lokale bands spiller på diverse kroer Danse område i midten af byen, Tærtespisning konkurrence og meget mere.
- Men pas på! Festivalen er kendt for at få folk til at komme med deres dybeste kærlighedserklæringer, også selvom de ikke mener dem! Mon de smider kærlighedseliksir i øllen? Eller måske maden… Hvem ved?

10 threads 148 posts Festlige begivenheder skal nedskrives
by Olivia Rae Roden Wilson
Jul 31, 2019 18:53:11 GMT

Plots fra 2056

Status    Subject   Replies Views Last Post
No threads were found.
AWARDVINDERE 2020
Årets Karakter Årets Mand Årets Kvinde Årets Elev Årets Par Årets Aktive Årets Sweetiepie Årets Flab Årets Skurk Årets Scorekarl/Dulle Årets Troublemaker/Dramaqueen Årets Olding Årets Plotdeltager Årets Ekstra