Sub-Boards

Cirkus Mirakel Pladsen

BeskrivelseCirkus Mirakel Pladsen ligger langt ude på landet, hvor dyrene har god plads udendørs og selve bygningen er kæmpe stor. Her foregår alle shows om vinteren, og om sommeren rejser de rundt i hele verden med et kæmpe telt, altid til udsolgte forestillinger. Den store bygning, indenholder også små værelser, hvor de ansatte kan bo. Cirkusset er det største i hele Europa og folk rejser langvejs fra - også uden for Europa - for at se de shows der bliver lavet.

2 threads 17 posts Mellem dig og mig
by Kacey McKenzie
May 9, 2020 23:25:07 GMT
Hulerne

BeskrivelseHer holder en gruppe varulve til. Gruppen bor dybt inde i hulerne som har kilometer lange gangsystemer hvor man hurtigt kan fare vild. Nær centrum er boligerne som er hugget ind i klippevæggene. Stedet oplyses af en magisk lyskilde der følger et almindeligt døgn. Der bliver hentet vand til bad og ligende fra de mange underjordiske søer. Stedet har også en fangekælder som bliver brugt til at holde uheldige sjæle indespærret.

3 threads 30 posts Welcome Home
by Dominic Rigel
Apr 21, 2020 18:21:13 GMT
Den Lille Skov

BeskrivelseDette er en lille hyggelig skov som ligger i udkanten af byen. Den er utrolig smuk og altid blomstrende så vil du gerne ud og nyde lidt natur så kan du gøre det her. Det er det perfekte sted til en romantisk picnic og her også et rigt fugleliv. Du kan gå fra den ene ende til den anden på et par timer. Det meste af skoven er løvskov, men enkelte grantræer kan også ses hist og pist. Det er et ret populært sted for de unge at begive sig hen hvis de gerne vil slippe lidt fra folks nysgerrige blikke.

5 threads 44 posts FRIHED!!!!!!!!! langt om længe
by Oliwia "Pain" Rothwill
May 9, 2020 22:56:30 GMT

Landområder

Status    Subject   Replies Views Last Post
No threads were found.
AWARDVINDERE 2019
Årets Karakter Årets Mand Årets Kvinde Årets Elev Årets Par Årets Aktive Årets Sweetiepie Årets Flab Årets Skurk Årets Scorekarl/Dulle Årets Troublemaker/Dramaqueen Årets Olding Årets Plotdeltager Årets Ekstra